Vaak gestelde vragen (FAQ)

2. Waarom worden mijn website of server beperkt?

Wij introduceerden de gratis probeerversie als een manier om gebruikers kennis te laten maken met de mogelijkheden van de professionele versie. Sommigen denken echter voordeel te halen door zich opnieuw in te schrijven voor een probeerversie wanneer hun bestaande gratis versie eindigt, denkend dat zij "eindeloos" van de professionele mogelijkheden kunnen genieten.

Om dit te voorkomen, registreren wij bepaalde informatie van websites en servers toegevoegd tijdens een gratis trial. Wanneer een gebruiker dan probeert om dezelfde website of server toe te voegen via een ander gratis trial account, weten wij dat deze al gecontroleerd werd in een andere gratis trial. Wij markeren deze websites en servers als "beperkt".

Een beperkte website of server ondersteunt enkel de functies van een gratis account. Het monitoringinterval is beperkt tot 60 minuten. Bovendien ondersteunt een beperkte website enkel HTTP poort 80 zonder geavanceerde opties, terwijl een beperkte server enkel de pingtest en HTTP poort 80 ondersteunt.

Wanneer u overstapt naar een professioneel account, zullen de beperkingen verwijderd worden.